Vádlott lett a bosszúálló sértettből

Vádlott lett a bosszúálló sértettből

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 81

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki a mintegy fél évtizeddel ezelőtt a neki életveszélyes sérülést okozó férfi cselekményét torolta meg.

Tömegverekedés közben az egyik férfi 2014. december 31-én hámozókéssel életveszélyes sérülést okozva mellkason szúrt egy másik férfit. A kést használó férfit a bíróság 2016-ban négy év börtönbüntetésre ítélte, amelyből 2019. júniusában szabadult.

Az életveszélyes sérülést elszenvedő férfi 2019. december 13-án 10 órakor dorogi otthona közelében, egy parkoló területén meglátta az öt évvel ezelőtti támadóját, akihez odament, és  megkérdezte tőle, hogy miért bántotta korábban.

A férfiak között vita alakult ki, amelynek során a korábbi ügy sértettje egy alkalommal combon rúgta ellenfelét,  aki védekezésül felkapott egy kb. 30 cm hosszú fadarabot. A támadó férfi erre a helyszínről elszaladt, egy gázspray-vel tért vissza, és azzal lefújta ellenfelét.

A korábbi sérelmén bosszúálló sértettnek napközben, közterületen, egy lakótelep parkolójában tanúsított erőszakos és a társadalmi szabályokkal szembemenő magatartására figyelemmel az ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot.

A vádiratban az ügyészség arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top