Kategóriák: EsztergomHírek

Önismereti, kommunikációs és álláskeresési foglalkozás indul Esztergomban

Az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány pályázati forrásból ismét elindítja ingyenes foglalkozásait. Az érdeklődők júniusban önismereti és kommunikációs foglalkozáson vehetnek részt, hamarosan elindulnak az álláskeresési foglalkozások, melyre a mostani időszakban nagy szükség lehet.

A kommunikációs foglalkozáson résztvevők szakképzett tréner segítségével megtanulhatják azt a hatékony kommunikációt, amely F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus, Eric Berne és dr. Thomas Gordon amerikai pszichológus módszerére támaszkodva minőségi változást hozhat az életünkbe.

Az álláskeresési foglalkozások segítik a sikeres álláskeresések folyamatát, megismerhetik személyes erősségeiket, képességeiket, fejlesztik az önbizalmat és az álláskeresési kompetenciákat.

A foglalkozások célja az Esztergom járásban élő aktív korúak családi és munkavállalásban betöltött szerepének megerősítése.

A kommunikációs foglalkozás időpontja: 2020.06.26. (péntek) 16-21-ig, 06.27. (szombat) 9-14-ig, 07.04. (szombat) 9-14-ig, 07.10.(péntek)16-21-ig, 07.11. (szombat) 9-14-ig.

Helyszín: Esztergom (a helyszínről később értesítik a jelentkezőket)

Tréner: Lukács Anikó

AZ ÁLLÁSKERESÉSI FOGLALKOZÁSRA ELŐZETESEN MÁR LEHET JELENTKEZNI.

Jelentkezés a kommunikációs foglalkozásra: http://bit.ly/31foSYl

Előzetes jelentkezés álláskeresési foglalkozásra: http://bit.ly/33xzNOs

A RÉSZVÉTEL INGYENES!

(A program az EFOP-1.2.9.-17-2017-00025 „NŐK –Munka-Család” projekt keretében valósul meg)

Megosztás