Előzzük meg a baleseteket!

Előzzük meg a baleseteket!

Esztergom, Hírek Comments Off 181

Szabálykövetést kér a közlekedőktől az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Egy férfi 2020. április 25-én délután személygépkocsival közlekedett Esztergomban a Vár utca irányából, amikor sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg. Elvesztette uralmát a jármű felett és azzal egy autóbusz-megállóhely közúti jelzőtáblát kiütve, a járdára, majd a parkosított területre sodródott fel. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán folyik az eljárás a szabálysértés elkövetése miatt.

2020. május 9-én 19 óra 35 perc körül Esztergomban, a Hősök terén veszélyeztette a közlekedőket egy járművezető, amikor az ott lévő körforgalomban „driftelt”. Az elkövető jármű, állampolgári bejelentés alapján a térfigyelő kamerák képeinek elemzése során került beazonosításra. A sofőr ellen szintén szabálysértési eljárás indult.

2020. május 23-án 11 óra 50 perc körül egy járművezető közlekedett a 11-es számú főúton. A sofőr a járdaszigetet balról kikerülve, a záróvonalat átlépve megelőzte az előtte haladó gépjárművet. A szabálysértést kamera rögzítette. A beazonosított elkövetőt az Esztergomi Rendőrkapitányság 50.000 Ft közigazgatási bírsággal, és 20.000 Ft szabálysértési bírsággal is sújtotta.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri a közlekedőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében mindig a szabályokat betartva, fokozott óvatossággal közlekedjenek! Vigyázzanak magukra és egymásra!

…hogy mindenki hazaérjen!

Egy autós záróvonalnál előzött Pilismarót után:

 
Fotó, forrás: police.hu
Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top