Napokon belül elkezdődik az útfelújítás Csolnokon

Napokon belül elkezdődik az útfelújítás Csolnokon

Csolnok, Hírek Comments Off 988

Megtörtént a munkaterület átadás, így a munkavégzés megkezdődik június 11-én Csolnok belterületén, ahol a Magyar Falu Program keretében mintegy 1,7 kilométer hosszan újulhat meg az útburkolat.

Nemrégiben felfigyelhettünk arra, hogy Csolnokon a leromlott állapotú útburkolaton bizonyos távolságonként jelölések találhatók, ami az útfelújítást megelőző munkálatok egyike.

A felújítási munkálatokkal kapcsolatban a hidlap.hu megkereste a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t. Pécsi Norbert Sándor kommunikációs osztályvezető megerősítette, hogy elkezdődik a felújítás, egészen pontosan a 3+500 és 5+240 kilométerszelvények között marják fel a régi, elöregedett útburkolatot, majd aszfaltozzák újra az útszakaszt. Emellett pedig részben az út menti vízelvezető árkokat is rendezik. A kivitelezőnek egyébként 120 nap áll rendelkezésére a felújítási munkák befejezésére.

A vállalat még egy, sokak számára pozitív információt osztott meg: átadták a munkaterületet a vállalkozónak és várhatóan július 31-ig befejeződik annak az áteresznek a felújítása, mely az autószerelő műhely melletti kanyarnál található. Az építmény egyik oldala már több mint egy évvel ezelőtt megsüllyedt, az egyik sávot pedig le is zárták, a korlátozást a helyreállítás után minden bizonnyal feloldják majd.

Fotók, forrás: hidlap.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top