Kútból mentettek ki egy embert Esztergomban

Tűzoltóink a hosszú hétvégén sem unatkoztak, hiszen ismét több esethez kellett vonulniuk a térségünkben.

Két személygépjármű frontálisan ütközött Sárisápon, május 29-én, pénteken délután. Az esethez a bajnai hivatásos és a sárisápi önkéntes tűzoltók vonultak. Az beavatkozó egységek a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadályt szüntették meg.

Kútból mentettek ki egy embert az esztergomi hivatásos tűzoltók május 30-án, szombat délelőtt Esztergomban. Az egység mászóöv és mentőkötél segítségével húzta ki a bajba jutott személyt, majd a mentőszolgálat munkatársainak átadta.

Tűz ütött ki Dunaalmáson egy állattartó telepen június 1-jén, hétfő reggel. Az esethez a komáromi és tatabányai hivatásos, valamint a dunaalmási önkéntes tűzoltók vonultak. A nyolcszáz négyzetméter alapterületű épületbe frissen behordott szalma tüzét az egységek több vízsugárral, kéziszerszámokkal eloltották. Az egységek az oltást követően izzásokat kerestek, ehhez az épületet szellőztető ventillátor segítségével átszellőztették.

Két személygépkocsi ütközött Neszmélyen, a Fő utcán június 1-jén, hétfő délután. Az esethez vonuló komáromi hivatásos és dunaalmási önkéntes tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították, valamint a forgalmi akadály megszűntetését végezték.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotók: Haris József c. tű. szds.