Befejezték az ügy vizsgálatát a tokodi vasvillás férfival szemben

Befejezték az ügy vizsgálatát a tokodi vasvillás férfival szemben

Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 135

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. március 25-én 13 óra 51 perckor egy tokodi lakos bejelentette, hogy az utcára nyíló garázsának az ajtaját egy helyi férfi vasvillával szurkálja. A helyszínre kiérkező körzeti megbízottak az ajtón a nyomokat észlelték, azonban a tettest már nem találták a háznál.

Az adatgyűjtést követően a férfit azonosították, és azonnal a keresésére indultak. Az egyenruhások tíz perc alatt a lakásáról a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, és átadta a nyomozóknak a vasvillát is, amit tőle lefoglaltak. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt indult ellene büntetőeljárás.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top