Kategóriák: Hírek

Csokoládét kaptak a mogyorósbányai gyermekek

Mogyorósbánya Község Önkormányzata május 29-én, gyermeknap alkalmából minden 18 év alatti mogyorósbányai fiatalnak jelképes ajándékként egy tábla csokoládéval kedveskedett.

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt a gyermekek nem jártak közösségbe, óvodába és iskolába, nem tudtak találkozni egymással, nem vehettek részt programokon, sajnos ezáltal számtalan élménytől estek el. Többek között az évek óta nagy népszerűségnek örvendő települési gyermeknapot sem tudták megszervezni idén a járványügyi intézkedések miatt, ezért Havrancsik Tibor polgármester úgy döntött, hogy ezzel a kis kedvességgel csal mosolyt a településen élő gyermekek arcára. Minden csokoládéra tettek egy vidám gyermekeket ábrázoló matricát, melyen a boldog gyermeknapot felirat olvasható.

„Bízunk benne, hogy ezzel az apró ajándékkal egy kicsit kárpótolni tudjuk a mogyorósbányai gyermekeket az elmúlt időszakban elmaradt élményekért, és reméljük, hogy jövőre a szokásos formában ünnepelhetjük majd meg a gyermeknapot.” – mondta a település polgármestere.

A mintegy 200 tábla csokoládé kiosztását az önkormányzat és a hivatal munkatársai segítették, természetesen ügyelve a koronavírus-járvány miatti különleges védelmi szabályok betartására. A polgármester az óvodában személyesen adta át az csokoládékat a gyerkőcöknek.

Megosztás