Két alkalommal is lopott a “dorogi pálinkás-rabló”

Két alkalommal is lopott a “dorogi pálinkás-rabló”

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 280

A dorogi nyomozók egy 48 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként, aki szerszámokat, vízcsapokat, konyhai edényeket és pálinkát lopott egy tárolóhelyiségből. A férfi a lopott pálinkát megitta, a többi tárgyat pedig eladta.

A gyanú szerint a tettes 2020. május 24-én este egy dorogi ingatlan udvarára bement és ott egy tárolóból szerszámokat, vízcsapokat, konyhai edényeket lopott el. A tettes a termékek egy részét magával vitte és azt később eladta, az értük kapott pénzt felélte. Amit nem vitt magával azokat elrejtette, a tárgyak később megtalálásra kerültek. A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a 48 éves helyi lakost, akit május 26-án gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozók megállapították, hogy a férfi május 15-én is lopott ugyanabból a melléképületből. Akkor pálinkát, színesfémet és szintén konyhai edényeket vitt magával. Az italt elfogyasztotta, a többi terméket eladta, a kapott pénzt elköltötte. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top