Alap szett azoknak, akik most kezdenek jógázni

Alap szett azoknak, akik most kezdenek jógázni

Hírek Comments Off 151

Ha még csak nemrég döntötted el, hogy rendszeresen jógázni fogsz, mert már nagyon nagy szükséged van a mozgásra, akkor ez a cikk neked szól, hiszen felsorolunk néhány olyan alapjóga eszközt, amelyet minden kezdőnek be kell szereznie.

Hiszen a jógagyakorlatok csakis úgy lesznek hatékonyak, ha egyrészt kényelmes öltözetben végzed azokat, másrészt minden olyan sporteszköz birtokában vagy, amelyek szükségesek akkor is, ha egyedül kezded el ezt a sportot, de abban az esetben is, ha közösségben szeretnél rendszeresen jógázni.

Egyébként jól döntöttél, amikor a jóga mellett tetted le a voksodat, hiszen a jóga nem csak az erőt és a rugalmasságot növeli, nem csak a fizikai egészségnek tesz jót, de a lelket is megerősíti és még a gondolkodásmódod is pozitív irányba fog változni.

Most pedig nézzük azokat a jóga eszközöket és a jógához szükséges egyéb dolgokat, amelyek elősegítik, hogy minél hatékonyabban végezhesd el a gyakorlatokat, mert hiszen ezek a sporteszközök és felszerelések elengedhetetlenek, ha ezt a mozgásformát választottad.

Jóga, rugalmas nyújtószalag

Egyes jógagyakorlatok nem nélkülözhetik a rugalmas jóga szalagot. Ez az eszköz nagyon hasznos lehet az edzések előtti bemelegítéseknél és az edzés végeztével, a nyújtógyakorlatoknál. Ez a szalag, fokozza a rugalmasságot és az izmok nyújtása lehetővé teszi a mozgástartomány növelését.

Jóga öltözet

A jógában sok olyan póz van, ami kényelmes öltözetet kíván. Ma már nagyszerű ruhákat be tudunk szerezni, sőt egymással harmonizáló szettek is vannak a piacon.

Jóga gyűrű

A jóga gyűrű az egyik legkedveltebb eszköz. Kicsi, több színben kapható, és nagyon sokféle gyakorlat elvégzését teszi lehetővé. A jóga gyűrű is segíti az izmok nyújtását, mindazonáltal fokozza a rugalmasságot és a hajlékonyságot is. A jóga gyűrű elsősorban a hát – és a vállizmok megerősítésében vesz aktívan részt. Nézz körül a SOJO oldalán, ha szeretnél te is beszerezni egy ilyen eszközt.

A jóga blokk

A jóga blokkra minden olyan embernek szüksége van, akik a jógát választották, hogy kicsit edzésben tartsák a testüket és a lelküket. A jóga blokk lehetővé teszi a különféle pózok megvalósítását és a különböző gyakorlatok elvégzését. A jóga segítségével, a helyes testtartást is megtanulhatod és ebben is támaszod lehet ez az elsőre kissé fura eszköz. A jóga blokk könnyű anyagból készül, ennek ellenére a stabilitás is jellemzi ezt az eszközt.

Latex elasztikus jóga szalag

A latex elasztikus jóga szalag pontosan rögzül a combokra, azaz nem kell attól tartanod, hogy lecsúszik majd a lábaidról. Ez a jóga eszköz is elengedhetetlen az edzésekhez, hiszen ennek az eszköznek a segítségével lehetővé válik a combizmok erősítése.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top