Megöléssel fenyegette nagymamáját

Megöléssel fenyegette nagymamáját

Hírek, Kék hírek Comments Off 119

Letöltheti korábbi felfüggesztett szabadságvesztéseit az a visszaeső férfi, aki egy, az Esztergomi Járáshoz tartozó településen megöléssel fenyegette nagymamáját.

A férfi vádlott nagyszüleivel egy lakásban élt 2019-ben, egy Duna menti kisvárosban. 2019. július 07-én 14 óra és 17 óra között a vádlott a lakásban ittas állapotban a kését fente, és közben azt kiabálta a nagymamájának, hogy meg akar valakit ölni, mert börtönbe szeretne kerülni, majd egyre hangosabban ordibált. A sértett megijedt a vádlott magatartásától, ezért a rendőrségre akart telefonálni, mire vádlott megfenyegette félelemkeltés céljából a sértettet, hogyha ki meri hívni a rendőrséget, elvágja a torkát, majd eltávozott a házból. A sértett az ajtót bezárta, mert félt a vádlottól. Ezt követően a vádlott 2019. július 07-én 20 óra körüli időben – mivel a sértett nem engedte őt be a lakásba erőszakos viselkedése és ittassága miatt – a konyhán lévő nyitott ablak szúnyoghálóját kivágta és az ablakon át bemászott a házba, közben félelemkeltés céljából azt ordította sértettnek, hogyha ki meri hívni a rendőröket, akkor „kinyírja”.  A nagymama félelmében kiszaladt a lakásból.

A férfi büntetett előéletű, őt a bíróság 2018-ban két ízben ítélte vagyon elleni bűncselekmény miatt felfüggesztett szabadságvesztésre, illetve 2019-ben hamis vád bűntette miatt 1 év, végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottat végrehajtandó szabadságvesztésre, közügyektől eltiltásra ítélje, valamint a felfüggesztett szabadságvesztések végrehajtását rendelje el.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top