Megöléssel fenyegette meg volt barátnőjét

Megöléssel fenyegette meg volt barátnőjét

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 115

Az Esztergomi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal a visszaeső férfival szemben, aki életveszélyesen megfenyegette volt barátnőjét.

A vádirati tényállás lényege szerint a vádlott és a sértett baráti kapcsolatban álltak egymással, amely azonban megszakadt. A vádlott a szakítást nem tudta feldolgozni, emiatt 2018. év decemberétől 2019 februárjáig Esztergomban, több alkalommal személyesen és videóhívás alkalmával is megfenyegette a sértettet azzal, hogy neki és a családjának is kioltja az életét.

A vádlott 2019. év februárjában azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli őt, valamint a gyermekét és a családját, rájuk gyújtja a házat, büszke lenne arra, ha még egy embert megölne.

A férfit korábban életveszélyt okozó testi sértés bűntette, valamint kifosztás bűntette miatt végrehajtandó börtön büntetésre ítélte a bíróság.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, abban az esetben a bíróság 90 nap elzárásra ítélje.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top