Nemi szervén szúrta bántalmazóját

Nemi szervén szúrta bántalmazóját

Hírek, Kék hírek, Tokod Comments Off 267

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot annak a férfinak az ügyében, akinek a bántalmazásával szemben a sértett úgy védekezett, hogy kést vett magához, és az elkövetőt a nemi szervén megszúrta.

A vádirat szerint a férfi elkövető 2018 június 1-jén szabadult más ügyben alkalmazott letartóztatásából, amely után megkereste a házastársát, a sértettet, aki befogadta őt a tokodi házába. A férfi rövid idő elteltével bántalmazta, terrorizálta a sértettet, aki emiatt a házból elköltözött, ám ezt követően is rendszeresen látogatta a férjét.

A sértett 2019. február 24-én is meglátogatta a férfit, neki ételt, dohányt és alkoholt vitt.  Az ittas állapotú férfi és a sértett összevesztek, a férfi ököllel többször test szerte megütötte, valamint egy késsel a lábán és a csípőjén több helyen megszúrta a nőt. Eközben a halálra rémült sértett kiabált, és sikertelenül kérte a férjét, hogy hagyja abba a bántalmazását. A sértett védekezésképpen magához vett egy kést, és azzal több alkalommal a férjét a lábán, a karján és a nemi szervén megszúrta, aki ettől elgyengült és azt mondta, hogy „hagyják abba”.

A sértett a férje bántalmazásától legalább tíz felületes szúrt sérülést szenvedett el a fartájon és alsó végtagokon, ezek gyógytartama 8 napon belüli, ám az ezeket okozó cselekmény alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására.

A férfi erőszakos többszörös visszaeső, a bíróság őt 2018-ban, többek között a házastársa sérelmére  elkövetett testi sértés bűntette miatt, mint különös visszaesőt 2 év börtönbüntetésre ítélte. Az erőszakos többszörös visszaeső a szabadságvesztésből nem bocsátható feltételes szabadságra, az újabb bűncselekmény büntetési tételének felső határa a kétszeresére emelkedik.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a férfit fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top