Vádemelést javasol a rendőrség a szállodás csaló ellen

Vádemelést javasol a rendőrség a szállodás csaló ellen

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 95

Huszonkét rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 41 éves nőt, aki álnéven jelentkezett be szállodákba, majd onnan fizetés nélkül távozott.

Valótlan adatokkal jelentkezett be szállodákba országszerte a 41 éves S. Dóra. A nő fiával együtt jelent meg a hotelekben, ahol álnéven bejelentkezett, majd fizetés nélkül távozott onnan. Előfordult, hogy a recepción dolgozóknak feltűnt az adatok valótlansága és fizetésre szólították fel a nőt, de ennek ő nem tett eleget. Az esetek többségében azonban eltöltött pár napot a szállodában, majd fizetés nélkül távozott onnan. Az egész ország területéről több hasonló bűncselekményről érkezett bejelentés, köztük egy esztergomi szállodából is, ahol a nő gyermekével kilenc napot töltött el, majd elhagyta a hotelt anélkül, hogy a számlát kiegyenlítette volna. Az esztergomi nyomozók 2019. december 2-án hallgatták ki gyanúsítottként S. Dórát.

A budapesti nő ellen tíz rendbeli csalás bűntett, két rendbeli csalás bűntett kísérlet és tíz rendbeli hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztésére az ügyészség indítványozta letartóztatását, amit a bíróság elrendelt.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top