Szemtanúk jelentkezését várják az esztergomi rendőrök

Szemtanúk jelentkezését várják az esztergomi rendőrök

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 1095

Egy fékező autóbuszon esett el egy nő Esztergomban. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/215/2020. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A jelenlegi adatok szerint 2020. március 2-án 16 óra 45 perc körüli időben Esztergomban, a Kiss János vezérezredes út és a Baross Gábor út kereszteződésénél a Budapest, Árpád híd és Esztergom között menetrend szerint közlekedő autóbuszon, a hirtelen fékezés miatt az egyik utas elesett, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség várja annak a férfinak és fiatal nőnek a jelentkezését, akik az autóbuszon az elesett nő segítségére siettek, illetve mindazon személyekét, akik látták a balesetet vagy arról információval rendelkeznek.

A rendőrség kéri, hogy amennyiben bárki látta a balesetet, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 33/510-240-es telefonszámon.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top