Kategóriák: DorogHírekSport

Legyél Fittebb Otthon!

Otthon ragadtunk? A DorogiSport csapata a rendkívüli helyzetre reagálva biztosítani szeretné az otthoni mozgás örömét, ezért április elsejétől elindítják a Legyél Fittebb Otthon! programsorozatot.

A programot 6 hétre tervezik, kezdő és haladó csoportoknak készítenek edzőik online elérhető ingyenes videókat.  A csoportoknak (kezdő és haladó), hetente 2-2 edzéssel készülnek, és szombatonként egy általános, átmozgató tréninggel számoljatok. A kezdő edzéseket Gazdag Kata fogja tartani, a haladó és átmozgató edzéseket pedig Szabó Dzsenifer és Fleischmann Évi.

Kinek szól?

Mozognál otthon de nem tudod, hogyan álljál neki? A DorogiSport segít neked. 😉 A kezdő csoportnak szóló edzésvideókban, Kata kifejezetten könnyen kivitelezhető gyakorlatokkal készül, amely minden korosztály számára kedvező, beleértve az időseket is.

Rendszeresen sportolsz? Akkor a haladó csoport Neked szól! Évi és Dzseni intenzívebb, online edzésekkel készül a fitt követőknek.

Hol éred el a videókat?

Az edzésvideókat a DorogiSport YouTube csatornájára fogják feltölteni és minden videó megtalálható lesz a Facebook oldalukon is. Továbbá készülnek nyereményjátékkal, egészséges táplálkozási tippekkel, edzésekkel, élő bejelentkezésekkel, ezért is figyeljétek oldalaikat az elkövetkezendő napokban, hetekben.

Mire lesz szükséged? 

Az első hetekben a gyakorlatokat az edzők úgy állítják össze, hogy azok könnyen, otthon megtalálható, alternatív eszközökkel teljesíthetők legyenek. Mindig előre tájékoztatnak majd Benneteket a következő edzések eszközigényéről.

A visszaszámlálás elkezdődött, ne feledjétek, 2020. április 1-jén startol a Legyél Fittebb Otthon! programsorozat!

Fotók, forrás: DorogiSport

Megosztás