Sikkasztás miatt felelhet

Sikkasztás miatt felelhet

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 36

Az esztergomi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy felvonó beépítésére kapott pénzt, de a munkálatokat nem kezdte meg és elérhetetlenné vált.

Egy esztergomi egészségügyi intézmény még 2018. március 13-án megállapodott egy betegszállító felvonó beszerzésében és beépítésében a 43 éves Sz. Attila tápiószelei lakossal, akinek az előleget is átutalták. A férfi a saját cégének az ügyvezető igazgatója volt. A két fél megállapodott a 2018. május 31-i szállítási határidőben. A megbízott a munkálatokat nem kezdte meg. Többszöri érdeklődésére, megkeresésekre sem válaszolt, később már telefonon sem volt elérhető. A férfi az átutalt pénzösszeget sem utalta vissza a megbízónak, hanem azzal sajátjaként rendelkezett.

A megrendelő ezt követően feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi nyomozók Sz. Attilát gyanúsítottként kihallgatták, ellene sikkasztás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top