Kategóriák: Hírek

Katonai konvoj halad át térségünkön

Március 17-én és 18-án 10 és 22 óra között az MH 25. Klapka György Lövészdandár vezetési gyakorlatot tart, emiatt megnövekedett katonai járműforgalom várható térségünkben.

A fenn említett időpontban az alábbi útvonalon kell számítani megnövekedett katonai járműforgalomra: Tata, laktanya – Dunaalmás – Neszmély – Süttő – Lábatlan – Bajót – Bajna – Agostyán – „C” gyakorlótér – „B” gyakorlótér – Tata, laktanya.

A lakosságot arra kérik, hogy a katonai járművek, konvojok közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A konvoj mozgását a katonák forgalomszabályozással segítik.

Továbbá megkérnek mindenkit, hogy mind a civil, úgy a katonai járművek közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembe vételével közlekedjenek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönik!

Forrás: MH 25. Klapka György Lövészdandár Facebook oldal

Megosztás