Pályázaton nyert munkagépet egy csolnoki vállalkozó

Pályázaton nyert munkagépet egy csolnoki vállalkozó

Csolnok, Hírek Comments Off 462

Adorjányi Norbert ev. a LEADER program keretében egy Bobcat E20 típusú minikotró gép beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

Adorjányi Norbert ev. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében egy minikotró beszerzését valósította meg, amely a szakmai sztenderdek kihívásainak maximálisan megfelelő szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé hosszú távon.

A gép kompakt rakodói tevékenysége, a rá rótt feladatok precíz elvégzése kiváló fejlődési lehetőségeket irányoz elő. Biztonságos, csendes, az E20 nagyon vonzó megoldást kínál építőipari cégek számára egyaránt – beltéri bontáshoz, alagsori projektekhez és más, érzékeny területeken végzett munkákhoz, ahol az alacsony zajszint és / vagy az éjszakai munka elvárás. Minden rendszerét és alkatrészét extrém körülményekre tervezték – a mérete kompakt,  állítható a lánctalp szélesség (szűk helyre is befér, majd ott kitolja a lánctalpát és újra stabilabban tud dolgozni), zéró a farsöprés (nem kell figyelni a forgásnál a gép hátsó testére) és nagy teherbírásra optimalizált.

A mindössze 2017-ben indult vállalkozás a szükséges infrastrukturális fejlesztéssel egy stabil szolgáltatóvá kíván válni. Fő tevékenysége az építőipari gép, berendezés kölcsönzése. Tevékenységi területe az építés, a fémmegmunkálás, hegesztés, építőipari bontás. 

A Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület pályázati kiírása segítséget nyújtott a tevékenysége magas színvonalú gyakorlására. 

A projekt keretében megvalósított gépbeszerzéssel a helyi beágyazottságnak köszönhetően, tevékenységükkel hozzájárul a helyi termékek és szolgáltatások működési infrastruktúrájuk kiépítéséhez, amely a térségben a gazdasági aktivitás mikro-szintjének fenntartását eredményezi.

A gépbeszerzéssel olcsóbb és elérhetőbb szolgáltatás nyújtására nyílik lehetőség, miközben a versenyképesség nő.

Az eredményesség növelhető, térségi megítélésük növekszik. Ezáltal a szolgáltatói szektor fejlesztése különösen nagy hangsúlyt kap. A vidéki térség, mint vállalkozási tér, a lakóhely és turisztikai vonzóképesség erősödik.

Együttműködési megállapodásaiknak köszönhetően lehetőségük nyílik az ismeretterjesztésre, széles körű információátadásra.

Az eszköz professzionális technológiájának köszönhetően a környezeti szennyezés minimalizálható, az üzemeltetési költségek csökkennek, a termelékenységi tevékenység nő.

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top