Kategóriák: DorogHírekKesztölc

Hódító Túrák 2020

Csatlakozz idén is Komárom-Esztergom megye legnépszerűbb túrasorozatához, a Hódító Túrákhoz!

Emlékszel, milyen érzés volt a Szilva-kút hűs vizéből frissíteni magad a májusi nagy melegben? Vagy arra, milyen volt fejlámpával, a sötétben feljutni a Nagy-Gete tetejére és az éjszakai fényben úszó Csolnokra lepillantani? És arra, milyen volt a kilátás a Ranzinger Vince-kilátóból, a szemerkélő esőben novemberben? Ha igen, akkor te bizonyára ott voltál minden állomáson tavaly és tudod, milyen a hamisítatlan Hódító Túra-élmény. 

Valami új kezdete… 

2020-ban mindezeket megtartva rengeteg újdonságot tartogatunk számotokra. A Hódító Túra rendezvények egyik vezérfonala a környezettudatosság. Úgy gondoljuk, ha már a természetben kalandozunk, akkor azt tegyük úgy, hogy ne ártsunk neki. A műanyag zacskókat papírzacskóra cseréljük és búcsút intünk a plasztik evőeszközöknek is. A helyüket papír tányér és bambusz evőeszköz veszi át. A papírhasználatot is minimálisra csökkentjük, ezért e-oklevélre váltunk. (A kézzel fogható oklevél opcionálisan, pluszban igényelhető.)

Idén is a legjobb tudásunk szerint szervezzük az eseményeket. A rajt/cél zónában lesz zene, fesztiválhangulat, gyűjthető befutó ajándék és gasztronómiai kincsek, így minden túra kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó élményeket rejt. A távokat teljesítők egyedi hűtőmágnest kapnak ajándékba. Ha pedig mind a hat kiránduláson részt veszel, Súron meglepetéssel készülünk neked.

Frissített útvonalakkal készülünk, amik a korábbi évekhez hasonlóan, profi módon kijelöltek. A korábbi évektől eltérően azonban innen is száműzzük a műanyag poharakat. Kérjük hozd magaddal saját kulacsodat, amit fel tudunk tölteni innivalóval. Ha esetleg otthon hagytad, repoharat tudsz nálunk vásárolni, ami akár minden további rendezvényünkön társad lehet. Sőt, ezt tudjuk még fokozni, hiszen egyes helyszíneken a helyi termelők finomságait is meg lehet kóstolni. A természetjárás során előfordulhat, hogy valaki egészségügyi ellátásra szorul, ezért a túrán orvosi felügyeletet is biztosítunk. A rendezvényen készült fotókat a Hódító Túrák Facebook oldalán közzétesszük és onnan szabadok felhasználók lesznek.

Új helyszínek és időpontok

A 6 helyszínből álló túrasorozatunkon idén is megcélozzuk a tavalyi létszámot és bízunk benne, hogy az érdeklődésetekkel ez könnyen sikerülhet.

Tehát idén tavasztól, ezeken az állomásokon találkozhatunk:

A díjazásról 

Tavaly pénzügyi segítséggel, a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat által meghirdetett  megyei identitásfejlesztést célzó pályázati forrásból valósult meg ez az eseménysorozat. A támogatás előnyét már nem élvezzük, de a népszerű és élményekkel teli túrákat mindenképpen szerettük volna megrendezni és  fejleszteni. Ennek megfelelően, a díjazást igyekeztünk baráti módon kialakítani. 

Kedvezmények

A lényeg azonban 2020-ban sem változik 

A célunk az, hogy mindenki számára élvezhető, kellemes, aktív kikapcsolódást nyújtsunk. Ahogy fentebb írtuk, az idei év számos újdonságot tartogat, amelyet mi, a szervezők, igyekszünk 100%-osan teljesíteni. Biztosan nektek is vannak szuper ötleteitek, amire mi nagyon kíváncsiak vagyunk. Küldjétek el nekünk az info@hoditoturak.hu e-mail címre és a legérdekesebbeket megvalósítjuk közülük. 

A résztvevőknek mindössze két feladata van. Az egyik, hogy a weboldalunkon található nevezési felület segítségével regisztráljanak az esemény(ek)re, a másik pedig, hogy eljöjjenek, és jól érezzék magukat a családjuk vagy barátaik körében. Találkozzunk idén is a Hódító Túrák állomásain és fedezzük fel együtt Komárom-Esztergom megye értékeit!

Forrás: hoditoturak.hu