Kategóriák: HírekKesztölc

Óvodaudvari játékokat és kisgépet adtak át Kesztölcön

Makulátlan állapotban lévő kisgép parkolt február 28-án a Kesztölci Kiserdei Óvoda udvarán, arra a pillanatra várva, hogy hivatalosan is átadják a falu számára. A többfunkciós jármű mellett a Magyar Falu Program keretében beszerzett óvodai játszótéri eszközöket is hivatalosan felavatták – írja a pilisinaturpark.hu

Sokan csodájára jártak a tűzpiros színe alapján Ferrarinak is vélhető (valójában Antonio Carraro márkájú), hótoló lappal is felszerelt kistraktornak melyet a pozitívan elbírált pályázatnak köszönhetően vásárolt meg az önkormányzat. Farkas Krisztina polgármester asszony elmondta, hogy az udvari játszótéri eszközökön és a járművön kívül orvosi eszközöket, bútorokat is beszereztek az Egészségház számára.

Örömhír lehet ez minden kesztölci lakosnak, hiszen ezek a projektek az egész település javát szolgálhatják, nem mellesleg a Pilis lábánál élők komfortérzete is sokat javulhat. A gyermekek minden bizonnyal pozitív perceket élhetnek át az új kalózhajó mászókombináció nevű játékon és felejthetetlen élményekben lehet részük a lengőhídón és a tripla carusselen is.

Farkas Krisztina köszönetét fejezte ki, hogy olyan fejlesztéseket valósíthattak meg a Magyar Falu Programnak köszönhetően, melyeket az önkormányzat saját erejéből forráshiány miatt nem vihetett volna véghez.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője megjegyezte: az átadók alkalmával bebizonyosodik, hogy nem csak beszélnek a program sikereiről, hanem mindenki láthatja a sikeres pályázatok eredményeit. Reméli, hogy az elkövetkező években további fejlesztéseket valósíthatnak meg az óvodában.

Miután átvágták a nemzeti színű szalagot, az óvodásokra terelődött a figyelem, kik énekeltek is egyet, majd Farkas Krisztina és dr. Völner Pál megtekintette az óvoda udvarát, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Pilisre.

Fotók, forrás: pilisinaturpark.hu