Nyomravezetői díjat tűztek ki egy férfi fejére

Nyomravezetői díjat tűztek ki egy férfi fejére

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 970

Háromszázezer forint nyomravezetői díj ütheti a markát annak, aki információkkal tud szolgálni a korábban Dorogon és a térségben élt, körözés alatt álló Buttinger Zoltán hollétéről.

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2017. október 17-én kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki a 27 éves Buttinger Zoltán ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A férfi ellen 2017. december 19-én európai, majd 2018. október 18-án nemzetközi elfogatóparancsot rendelt el a Tatabányai Törvényszék. További elfogatóparancsok vannak még érvényben új pszichoaktív anyaggal visszaélés, kábítószer birtoklása vétség, testi sértés bűntett elkövetése miatt is.

Körözési adatlap: http://www.police.hu/hu/koral/toplistas-korozesek/3917391

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján Buttinger Zoltán az Egyesült Királyságban tartózkodhat.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.000 Ft, azaz háromszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Buttinger Zoltán felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top