Kategóriák: HírekLeányvár

Kertépítő géppel gazdagodott a leányvári kertészet

A leányvári Garden Club Kft. a LEADER program keretében a Verbis cég forgalmazásában, egy AVANT típusú kertépítő gép és tartozékai beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.

A Garden Club Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében egy kertépítő gép és tartozékai beszerzését valósította meg, amely a szakmai sztenderdek kihívásainak maximálisan megfelelő szolgáltatás nyújtását teszi lehetővé hosszú távon.

A 2003 óta sikeresen működő családi vállalkozás színes szolgáltatási palettája (áruház és web áruház üzemeltetése, kertépítés, sziklakertek és tavak telepítése, növényültetés, füvesítés, öntözőrendszer telepítése stb.) egyéb tevékenységekkel bővül a fejlesztés következtében.

A Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület pályázati kiírása segítséget nyújtott a tevékenységük magas színvonalú gyakorlására, alvállalkozói függés nélküli lét elérésére, sőt a konkrét továbblépésre, egyben új munkahely teremtésére.

A kertépítő gép segítségével hatékonyan, megfizethető és elérhető környezetrendezési szolgáltatást nyújt a vállalkozás. Ezáltal egyre esztétikusabbá, szebbé válik a települések képe, minek következtében az idegenforgalmi, gazdasági vonzerejük is nő. A fejlesztés további fejlesztéseket, fejlesztési igényeket generál, új munkahelyek keletkeznek.

A szolgáltatásterület teljes sprektumának lefedésével hozzájárulnak a települések prosperitásához, vonzerejének, tőkevonzó képességének és a helyben elérhető szolgáltatások körének növeléséhez.

Az eszköz professzionális technológiájának köszönhetően a környezeti szennyezés minimalizálható, az üzemeltetési költségek csökkennek, a termelékenységi tevékenység nő.