Egy dorogi üzlet előtt verekedtek össze

Egy dorogi üzlet előtt verekedtek össze

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 101

Egy korábbi családi kapcsolat miatt verekedett össze két férfi tavaly ősszel egy dorogi üzlet előtt. Az ügyészség vádat emelt ellenük.

A két férfi között egy korábbi családi kapcsolatból adódóan feszült viszony alakult ki. A férfiak 2019. október 22. napján 19 óra 13 perc körüli időben ittas állapotban összetalálkoztak egy dorogi üzletben, itt vitáztak egymással. A szóváltás közben a két vádlott kilépett az áruház ajtaján, majd a bejárat előtt az egyik férfi két kézzel előbb meglökte a másik vádlottat, majd jobb kézzel és ököllel egy-egy alkalommal arcon ütötte. Ezután a másodrendű vádlott a földre rántotta az elsőrendű rendű vádlottat, majd mindkét vádlott kölcsönösen ököllel ütötték egymást, a földön birkózva egymást igyekeztek leszorítani, hol az egyik vádlott volt felül, hol a másik.

A másodrendű vádlott barátnője igyekezett szétválasztani a földön verekedő vádlottakat, akik végül az áruház biztonsági őrének felszólítására hagytak fel az erőszakos magatartásukkal.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a vádlottakat tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top