Kategóriák: DorogHírekSport

Prosser két gólja segítette az MTK-t a győzelemhez

Február 2-án, vasárnap a téli szünet utáni első fordulóban az MTK Budapest vendége a Dorogi FC volt.

Bár edzője, Michael Boris szerint nem játszott jól az MTK, így is bekasszírozta a három pontot hazai pályán a második félidőre feljavult Dorog ellen. A meccs embere a DVTK-tól igazolt Prosser Dániel volt, aki két góllal hálálta meg a kék-fehérek bizalmát. Az MTK-é volt egyébként az egyetlen hazai diadal ebben a fordulóban.

MTK BUDAPESTDOROGI FC 2–1 (1–0)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor stadion, 1801 néző. Vezette: Ducsai József (Bede Tamás, Bertalan Dávid)
MTK: Somodi – Fülöp N., Pintér Á., Varjú B., Deutsch – Cseke – Palincsár (Bognár I., 70.), Mezei (Katona M., 70.) – Prosser, Lencse (Bíró B., 81.), Schön. Vezetőedző: Michael Boris
DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus A., Rjasko, Berkó, Papp M. (Forró, 72.) – Lénárt (Takács P., 70.), Kitl M. – Mészáros Á. – Földi (Németh Á., 64.), Paudits. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Prosser (1–0) a 45., Prosser (2–0) a 65., Nyíri (2–1) a 77. percben

MESTERMÉRLEG
Michael Boris:
– A szünet előtt jókor jött a gól, a második félidőben pedig már sokkal jobb felfogásban játszottunk. A második gólunk után a Dorognak váltania kellett, próbáltak nyomás alá helyezni minket, de nem engedtük. Nem játszottunk jól, de nyertünk, és ez a legfontosabb.
Németh Szabolcs: – Emelt fővel távozhatunk az MTK otthonából. Az első félidőben a hazaiak jobban futballoztak, a másodikban viszont felnőttünk hozzájuk, időnként jobban is játszottunk. A második félidei teljesítményünkre büszkék lehetünk, és erre a jövőben építhetünk is. A szurkolóink olyan hangulatot teremtettek, mintha odahaza játszottunk volna.

A 22. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: mtkbudapest.hu

Megosztás