Kategóriák: HírekSport

Asztalitenisz falubajnokságot rendeztek Dágon

Mintegy ötven versenyző vett részt a második alkalommal megrendezett Dági Asztalitenisz Falubajnokságon, melyen a szakosztály játékosai mellett lelkes falubeliek is indulhattak – tudta meg a hidlap.hu.

A sporteseményen nyolc kategóriában hirdettek győzteseket. A Mini-manók mezőnyében Monetasz Lukács harmadik, Kletner Márk második, míg Maróti Judit az első helyen végzett. A serdülőknél a mini korcsoport arany- és ezüstérmese is elindult: ők az egyel nagyobb mezőnyben egyaránt bronzérmesek lettek. A serdülők között második helyen Kreivich Fruzsina végzett, míg az első helyre Varga Gréti futott be. Az ifjúságiaknál a képzeletbeli dobogó legalsó fokára Pósfai Petra és ifj. Kletner Zsolt állhatott fel. Az ezüstérem Juhász Tamás nyakába került, míg Varga Csanád aranyérmes lett.

Az amatőrök között Holman Gabriella és Helmayer Ernő végzett a harmadik helyen, míg az aranyéremért folyó csatát Varga István nyerte meg. Bauman Ervinnek így be kellett érnie a második hellyel. A női mezőny első helyezettje Mede Windler Tímea lett, míg a döntőbeli ellenfele, Kondár Kitti második lett. Az ifjúsági kategória egyik bronzérmese, Pósfai Petra ezúttal is harmadik helyen végzett, Wieszt Dorina pedig szintén bronzérmet szerzett.

Az összevont vígaszágat Kletner Zsolt nyerte meg. Wieszt Dorina ebben a mezőnyben második helyen zárt, míg Mede Windler Tímea és Megyei Vilmos egyaránt harmadik lett.

A megyei másod, illetve harmadosztályban szereplők versenyét Kondár László nyerte meg, aki a döntőben Helmayer Norbertet győzte le. Takács Roland és Kásai Péter bronzéremmel zárta a tornát. A megye I-es, illetve NB III-as mezőny versenyében Lénárt Péter végzett harmadik helyen, Pósfai Bendegúz második lett, míg Aszódi Zsolt aranyérmet szerzett.

Forrás: Dág KSE Asztalitenisz szakosztály / hidlap.hu
Fotók: Dág KSE Asztalitenisz szakosztály

Megosztás