Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Esztergomban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Esztergomban

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 387

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

Folyamatosan szervez közlekedésrendészeti ellenőrzést az Esztergomi Rendőrkapitányság annak érdekében, hogy felhívják a közlekedők figyelmét a közlekedési szabályok betartására. Az ellenőrzések során kiemelt figyelmet fordítanak a passzív biztonsági eszközök használatára, az ittasság ellenőrzésére és a gyorshajtásra is. A 2020. január 27-én tartott ellenőrzés fókuszában a megállási és várakozási tilalom állt, különös tekintettel a parkolók környékére. Az akció során 20 esetben észleltek az egyenruhások szabályszegést, amelyek elkövetőivel szemben helyszíni bírságot szabtak ki vagy figyelmeztették őket.

A közlekedők az Esztergomi Rendőrkapitányság területén folyamatosan számíthatnak hasonló ellenőrzésekre. A rendőrség kéri az állampolgárokat, hogy a balesetek megelőzése érdekében minden esetben a szabályokat betartva, kellő körültekintéssel közlekedjenek!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu
Fotó: police.hu (illusztráció, egy korábbi ellenőrzés)

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top