Kategóriák: DorogHírekSport

Sorra döntetlenek születnek az edzőmeccseken

A Dorogi FC már a harmadik edzőmeccsén is túl van. Eddig két felvidéki és egy magyar csapattal mérkőztek meg.

Január 14-én, a szlovák élvonalban szereplő SKF Sered ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését a Dorog, itt 2-2 lett a végeredmény.

A második megmérettetésre január 18-án került sor, a Mezőkövesd Zsóry FC ellen. Itt az első gólt a Zsóry játékosa rúgta, majd Kitl Miklós az első félidő végéhez közeledve tudott egyenlíteni. A második félidőben nem született gólt, így 1-1 lett az eredmény.

A harmadik felkészülési mérkőzést január 22-én, szerdán játszották le. A szlovák másodosztálybeli KFC Komarno ellen sem sikerült nyerniük a dorogiaknak. Ezen a mérkőzésen nem született gól, így itt is döntetlennel zárták a napot.

A dorogiakra vár még egy edzőmeccs, hiszen január 26-án a cseh harmadik osztálybeli MFK Frdyek Místek csapatával mérkőznek meg.

Az NB II Merkantil Bank Liga a téli szünet után február 2-án, vasárnap 17 órakor folytatódik. A dorogiak az Új Hidegkúti Nándor Stadionba utaznak, ahol az MTK-val játszanak majd.

Mindemellett a dorogiakra vár még a Magyar Kupa nyolcaddöntője is. Ezt a mérkőzést február 12-én, szerdán 14 órakor játsszák le a Buzánszky Jenő Stadionban. A vendég pedig a III. kerületi TVE csapata lesz.

Hajrá Dorog!