Kategóriák: DorogHírekSport

A Nyíregyháza elvitte a három pontot Dorogról

December 15-én, vasárnap a labdarúgó NB II 21., idei utolsó játéknapján fölényes sikert aratott a Nyíregyháza Dorogon.

A Szpari a szünet után a biztos ítélet-végrehajtónak tekinthető kapus, Jova Levente tizenegyesgóljával szerzett vezetést, majd hiába próbált egyenlíteni a dorogi együttes, a hajrában a szabolcsiak még kétszer betaláltak – előbb Papp Máté lőtt a kapuba, majd egy beadásra Gyurján Bence érkezett remekül, és továbbított a kapuba. A Nyíregyháza egyhuzamban hatodszor nyert, és Lengyel Roland edző kinevezése óta hibátlan!

DOROGI FC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–3 (0–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 450 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Tőkés Róbert, Bertalan Dávid)
DOROG: Mursits – Beke P., Berkó, Lencsés (Albert Á., 61.), Forró – Lénárt, Kitl M. (Sitku, 78.) – Barna G., Girsik (Földi B., 70.), Papp M. – Paudits. Vezetőedző: Németh Szabolcs
NYÍREGYHÁZA: Jova – Svedjuk, Fodor F., Talabér, Csilus Á. – Szekszárdi (Papp M., 58.), Végső – Szinanovics (Gyurján B., 79.), Ötvös B. (Kártik, 71.), Kovács N. – Hornyák. Vezetőedző: Lengyel Roland
Gólszerző: Jova (11-esből, 0–1) az 56., Papp M. (0–2) a 86., Gyurján B. (0–3) a 87. percben
Kiállítva: Beke Péter (Hornyák meglökéséért) az 55. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs
: – Jobban futballoztunk ellenfelünknél, a kiállítás után is megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A hajrára elfáradtunk, a Nyíregyháza pedig eredményesen kontrázott. A különbség nem reális.
Lengyel Roland: – A mérkőzés előtt éreztem a játékosokon, hogy bármelyik csapat is állna most velünk szemben, nehéz lenne ellenünk. Nagyon akartuk a győzelmet, és a játékosok mindent kiadtak magukból.

A Dorogi FC 27 ponttal jelenleg a tabella 11. helyén áll.

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Walczer Patrik