Kategóriák: DorogHírekSport

Háromgólos sikert arattak a dorogiak a kazincbarcikaiak ellen

December 1-jén, vasárnap rendezték meg a Labdarúgó NB II. 19. fordulóját. A Kazincbarcika SC vendége a Dorogi FC volt.

Simán győzött a Dorog a Kazincbarcika otthonában, pedig az első félidőben a borsodiaknak volt több lehetőségük a gólszerzésre. A szünet után Paudits Patrik a 60. percben, Délczeg Gergely pedig a 69. percben értékesítette helyzetét, ezzel eldőlt a három pont sorsa, a ráadásban pedig Nyíri Vince fölényessé tetté a dorogiak sikerét.

KAZINCBARCIKAI SC–DOROGI FC 0–3 (0–0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 100 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Máyer Gábor, Szilágyi Norbert)
KAZINCBARCIKA: Horváth L. – Heil, Fótyik, Farkas A., Iszák – Berki I. (Kanalos, 66.), Krausz, Toma, Géringer T. (Lakatos, 66.) – Lukács R. (Ádám F., 78.), Oldal. Vezetőedző: Gálhidi György
DOROG: Mursits – Nyíri V., Berkó, Lencsés, Forró – Földi B. (Girsik, 71.), Lénárt, Takács P., Papp M. – Délczeg (Albert Á., 75.), Paudits (Vígh Á., 82.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Paudits (0–1) a 60., Délczeg (0–2) a 69., Nyíri V. (0–3) a 92. percben

MESTERMÉRLEG
Gálhidi György
: – Régi igazság, hogy nagy akarásnak nyögés a vége… Csapatom görcsösen futballozott, elnézést kérek a szurkolóinktól a nyújtott teljesítményért, a Dorog ugyanakkor minden elismerést megérdemel.
Németh Szabolcs: – Az első félidőben a hazaiak fegyelmezetten védekeztek, de amikor megszereztük a vezetést, s a Kazincbarcika kockáztatott, több terület jutott nekünk, és további helyzeteket alakítottunk ki. Némi szerencsénk is volt, amiért nem kaptunk gólt, de összességében megérdemelt a háromgólos győzelmünk.

A Dorogi FC jelenleg 27 ponttal a tabella 8. helyét foglalja el.

A Dorogi FC legközelebb december 4-én, szerdán 12 órakor fogadja vendégül a DVSC-t a Magyar Kupa keretein belül. December 8-án, vasárnap 17 órakor pedig az NB II 20. fordulójában az Illovszky Rudolf Stadionba látogatnak, hogy a Vasas FC-vel küzdjenek meg.

A 19. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: illusztráció (egy korábbi Kazincbarcika – Dorog mérkőzés)