A tiszakécskeiek vitték el a három pontot Dorogról

A tiszakécskeiek vitték el a három pontot Dorogról

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 197

November 24-én, vasárnap rendezték meg a Labdarúgó NB II 18. fordulóját. A Dorog vendége a Tiszakécske volt.

Már a negyedik percben egy védelmi hibát követően szerezték meg a vendégek a labdát, egy gyors passzot követően Gréczi lőtt a kapuba. Az 56. percben is a kécskeiknél maradt a szerencse, Szuhodovszki ugratta ki Puskást, aki kilépett a lesre állítással próbálkozó védők között, jobbal szépen kilőtte a bal alsó sarkot. A dorogiak, csak a 89. percben tudtak szépíteni, Lénárth szép mozdulattal lőtte a kapuba a Forró Gyula által középre adott labdát.

DOROGI FC–TISZAKÉCSKEI LC 1–2 (0–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Nazsa Tamás(Varga Zsolt, Tőkés Róbert)
DOROG: Mursits – Nyíri V., Lénárt, Berkó, Forró – Földi B. (Barna G., 74.), Albert Á. 5, Mészáros Á. (Lencsés B., 70.), Papp M. – Délczeg, Paudits (Vígh Á., 70.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
TISZAKÉCSKE: Varga Á. – Erdélyi B., Csáki, Kardos N., Preklet, Fabio – Oláh M., Tölgyesi – Gréczi G. (Kovács D., 87.), Puskás Z. (Zádori, 66.), Szuhodovszki (Horváth A., 60.). Megbízott edző: Virágh Ferenc
Gólszerző: Gréczi G. (0–1) a 4., Puskás Z. (0–2) az 56., Lénárt (1–2) a 89. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs
: – Korán vezetést szerzett az ellenfél, ez rányomta bélyegét az egész meccsre. Későn tudtunk szépíteni, sajnos már nem maradt időnk az egyenlítésre.
Virágh Ferenc: – Először is köszönöm a szurkolóinknak, hogy eljöttek, és szurkoltak, különösen az utolsó percekben nagy szükségünk volt erre. Küzdelmes mérkőzésen bebizonyítottuk be, hogy tudunk egységesen és alázatosan futballozni.

A 18. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogifc.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top