Dobó-kockások a Dobó gimiben!

Dobó-kockások a Dobó gimiben!

Esztergom, Hírek, Programok Comments Off 208

November 16-án, szombaton a Dobó Katalin Gimnáziumban 10 és 22 óra között 11. alkalommal szervezik meg Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményét idén.

Kicsik és nagyok együtt társasjátékozhatnak 12 órán keresztül. Közel 200 társasjáték kipróbálható játékmesterek segítségével minden korosztálynak. Válogathatunk táblás és kártyás, humoros és komoly, logikai és kooperatív játékok közül. De az ügyességi játékok kedvelői is megismerhetnek sok érdekes játékot. A tornateremben pedig folyamatos mozgásos-játékos gyerekprogramok lesznek pl. a Hole-In csapat ügyességi, dobálós játékaival.  

Hagyományosan 11 nyereményt sorsolnak ki, azok között, akik 11 óra előtt érkeznek. Sorsolás a rendezvényen 11. hó 16. nap 11 óra 16 perckor! A fődíj egy értékes családi társasjáték.

15 órától pedig Crokinole versenyre kerül sor. A Crokinole egy igazán izgalmas, pörgős játékmenetű fából készült pöckölős ügyességi játék. A játék pillanatok alatt elsajátítható minden korosztály számára. A versenyre előzetesen lehet jelentkezni a helyszínen, nevezési díj nincs!

A Játékkunyhó csapatával társasjáték vásár is lesz kedvezményes árakkal, akciókkal.

A szervezők ezek mellett bolhapiaccal és büfével várnak mindenkit a 12 órás társasjáték ünnepen!

Bővebb információ az esemény Facabook oldalán!

Szeretettel várnak a szervezők: Süttő Gábor a Dobó Társasjáték Klub és Horváth Zoltán a Játékkunyhó csapatából.

Kapcsolat:
Süttő Gábor, tel: 20/828-07-68   dobokockak@gmail.com
Horváth Zoltán, tel: 20/775-26-21 info@jatekkunyho.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top