Ikszelt a Dorog Ajkán

Ikszelt a Dorog Ajkán

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 152

November 10-én, vasárnap a Labdraúgó NB II 17. fordulójában az FC Ajka vendége a Dorogi FC volt.

Ebben a fordulóban érintetlenek maradtak a kapuk Ajkán, ahol a hazaiak kapusának, Horváth Dánielnek a kiváló teljesítménye is kellett ahhoz, hogy az újonc egy pontot otthon tartson az előző négy bajnokiját kivétel nélkül megnyerő Doroggal szemben. A bakonyiaknak három elvesztett meccs után sikerült újra pontot gyűjteniük.

FC AJKA–DOROGI FC 0–0

Ajka, Városi Sportcentrum, 200 néző. Vezette: Derdák Marcell (Kulman Tamás, Király Zsolt)
AJKA: Horváth D. – Kovács N., Heffler T., Görgényi, Csemer – Nagy I. (Illés D., 86.), Lengyel B., Molnár D. (Oláh L., 62.), Horváth P. – Soltész D., Nagy K. Vezetőedző: Kis Károly
DOROG: Mursits – Nyíri V., Dlusztus (Kitl M., 85.), Berkó, Forró – Földi B. (Girsik, 69.), Albert Á. (Mészáros Á., 78.), Lénárt T., Papp M. – Paudits, Délczeg. Vezetőedző: Németh Szabolcs

MESTERMÉRLEG
Kis Károly: – Minden játékos a maximumot próbálta nyújtani, látszott, hogy mind a két csapat győzelemre játszott. Nagy csata folyt a pályán, igazságosnak érzem a döntetlent.
Németh Szabolcs:
– Nehéz talajon sportszerű mérkőzést játszottak a felek. A hazaiak kapusa szenzációsan védett, s így meccsben tartotta a vendéglátókat. Lehet, egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, de igazságos döntetlen született.

A 17. forduló eredményei>>

A Dorogi FC jelenleg 23 ponttal a tabella 6. helyét foglalja el! A következő mérkőzésre november 24-én, vasárnap kerül sor, akkor a dorogiak a Tiszakécske csapatát fogadák.

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Dorogi FC Facebook oldala

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top