Munkahelyet akart váltani, ezért kollágája megverte

Munkahelyet akart váltani, ezért kollágája megverte

Hírek, Kék hírek Comments Off 210

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki munkatársát azért bántalmazta, mert az megmondta a munkáltatójának, hogy munkahelyet fog váltani.

A vádlott 2019 május utolsó hetében megtudta, hogy sértett megmondta a munkaadójuknak, hogy a vádlott munkahelyet fog váltani. A vádlott azt feltételezte, hogy emiatt az információ miatt nem fizették ki a heti bérét, ami miatt dühös lett sértettre.

A vádlott 2019. május 31. napján a délutáni órákban Pilismaróton meglátta a sértettet, akihez odament és szó nélkül legalább három alkalommal közepes erővel ököllel arcon ütötte a sértettet.

A vádlott cselekménye következtében  sértett a jobb oldali járomcsont felett női ökölnyi vérömlenyt, orrcsont felett duzzanatot, ajak és homlokduzzanatát és felső metszőfog törését szenvedte el, amelyek gyógytartama a nyolc napot nem haladja meg, azonban a támadott testtájék és az erőbehatás mértékére figyelemmel a bántalmazás módja alkalmas volt súlyosabb, csonttöréssel járó sérülés okozására.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen vádlottat végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top