Súlyos békéscsabai vereség Dorogon

Súlyos békéscsabai vereség Dorogon

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 219

November 6-án, szerda délután játszották a Labdarúgó NB II 16. fordulóját. A Dorogi FC vendége a Békéscsaba 1912 Előre volt! A dorogiak most sem törtek meg, és zsinórban a negyedik mérkőzésüket nyerték meg a bajnokságban.

A 36. percben bal szélről végzett el bedobást a Dorog, amely által Forró kapta a labdát. Beívelésére Délczeg érkezett és a hosszú sarokba fejelte be a gólt. A második gólra sem kellett sokat várni, hiszen két perccel később Földi Botond iramodott meg a szélen, az alapvonalig vitte le a labdát, majd középre adott, Paudits pedig belőtte a kapuba.

Negyven percen keresztül nem is született újabb gól, viszont a 78. percben Papp végzett el szögletet a bal oldalról. A középre ívelés és a Rybánsky védés után Mészáros elé került a labda, aki a hosszú sarokba lőtt. A dorogiak utolsó gólját a 86. percben Vígh Ádám értékesítette.

A békéscsabaiaknak csak a hosszabbításban sikerült szépíteniük. Pantovic végezte el a megítélt büntetőt, elsőre Mursits tudott védeni, de a játékvezető megismételtette a 11-est, másodszorra Pantovic már nem hibázott.

Dorogi FC – Békéscsaba 1912 Előre 4–1 (2-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Szőts Gergely (Kis Zoltán, Legeza László)
DOROG: Mursits – Nyíri V., Dlusztus, Berkó, Forró – Földi B., Takács P., Albert Á., Papp M. (Girsik, 83.) – Délczeg (Mészáros Á., 59.), Paudits (Vígh Á., 80.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Nagy S., Farkas M., Mészáros M. – Szalai D., Bidzilya, Hursán (Ilyés T., 81.), Babinyecz, Gréczi M. – Kovács Á. (Pantovics, a szünetben), Olasz D. (Tóth D., 22.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Délczeg (1–0) a 36., Paudits (2–0) a 38., Mészáros Á. (3–0) a 78., Vígh Á. (4–0) a 86., Pantovics (11-esből, 4–1) a 92. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs
: – A szerzett gólok száma is mutatja, hetek óta jó formában futballozunk. Bár ezúttal inkább a küzdés és a brusztolás dominált, megérdemelten nyertünk.
Schindler Szabolcs: – Az egyik csapat kíméletlenül kihasználta lehetőségeit, a másik pedig nem. Minden héten élet-halál-mérkőzéseket játszunk.

A Dorogi FC jelenleg 22 ponttal a tabella 7. helyén áll. A következő fordulóra november 10-én, vasárnap kerül sor, akkor a dorogiak az Ajka FC-hez utaznak.

A 16. forduló eredményei>>

Szöveges közvetítés>>

Forrás: dorogifc.hu / nemzetisport.hu / dorogimedence.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top