A dorogi bányásznapon lopták el a holmijait

A dorogi bányásznapon lopták el a holmijait

Dorog, Hírek, Kék hírek, Tokodaltáró Comments Off 176

Egy helyi nő a dorogi bányásznapon a színpad előtti kordonra akasztotta fel táskáját és kabátját. Mint később kiderült egy dorogi és egy tokodaltárói nő lopta el ezeket. A Dorogi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy dorogi nő 2019. szeptember 1-jén feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki éjszaka a Dorogon megrendezett bányásznapi rendezvényen a szabadtéri színpad előtti kordonra felakasztott táskáját és farmerkabátját eltulajdonította.

A táskában benne voltak iratai, készpénze és mobiltelefonja is. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek során azonosították a bűncselekmény elkövetőit, egy 33 éves helyi és egy 32 éves tokodaltárói lakost. K. Ágnes és K. Erika gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellenük lopás vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást. Lakásukon a nyomozók az ellopott értékeket megtalálták, lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu
Fotó: illusztráció

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top