Megzavarta a focimeccset, vádat emeltek ellene

Megzavarta a focimeccset, vádat emeltek ellene

Dorog, Hírek, Kék hírek Comments Off 146

Az Esztergomi Járási Ügyészség rendbontás vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy dorogi férfival szemben, aki egy focimeccsen engedély nélkül ment be a pályára.

A vádlott 2019. május 01. napján 17.00 órától Dorogon a Köztársaság út 3. szám alatti Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban nézőként részt vett a labdarúgómérkőzésen. A mérkőzés 89. percében a vádlott átmászott a nézőteret és a játékosrészt elválasztó kordonon és átment a pályát körülvevő salakos részen egészen a füves rész széléig, rövid ideig ott tartózkodott, majd onnan a rendezvénybiztosító személyzet kikísérte. A vádlott a kikísérés során ellenállást, erőszakot nem tanúsított.

A vádlott büntetett előéletű, őt a bíróság 2013-ban nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt 156.000,- Ft pénzbüntetésre és 1 év sportrendezvények látogatásától  való eltiltásra ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a bíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével a vádlottat végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre, és hosszabb időre a dorogi stadionba, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyrendszerébe tartozó sportesemény helyszínére történő belépéstől eltiltásra ítélje.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top