Háromszor is elkapták ittas vezetés miatt

Háromszor is elkapták ittas vezetés miatt

Hírek, Kék hírek, Kesztölc Comments Off 192

Az Esztergomi Járási Ügyészség kétrendbeli ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy kesztölci férfival szemben, akit háromszor is tettenért a rendőrség, amint ittas állapotban vezette a motorkerékpárját.

A vádlott 2019. augusztus 03-án 15 óra 10 perckor Dorogon, a Bécsi úton ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezette a tulajdonát képező segédmotorkerékpárt. 

Ezt követően vádlott ugyanazon szeszesital fogyasztásából adódóan, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban 2019. augusztus 03-án 16 óra 24 perckor Dorogon, a Csolnoki úton ismételten ittas állapotban vezette a segédmotorkerékpárt.

A vádlott 2019. augusztus 19-én 22 óra 50 perckor Kesztölcön, a Szent István utcában ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezette a tulajdonát képező segédmotorkerékpárt.

A vádlott büntetve egyszer volt, őt 2014-ben lopás vétsége miatt 250 óra közérdekű munka büntetésre ítélte a bíróság. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre és a közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélje az elkövetőt.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top