Újoncok nyertek a dorogiak ellen

Újoncok nyertek a dorogiak ellen

Dorog, Hírek, Sport Comments Off 148

Szeptember 29-én, vasárnap a Labdarúgó NB II 10. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendége a Dorogi FC volt.

Az újoncok Varga Szabolcs csavarásával harcolták ki a győzelmet a Dorogon ellen, ám ehhez az is kellett, hogy Paudits Patrik egy tizenegyest fölé lőjön. A Tisza-partiak sorrendben harmadik diadalukat aratták, és már a mezőny első felében bukkan fel a nevük. 

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA DOROGI FC 1–0 (0–0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 2500 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Bornemissza Norbert, Szilágyi Norbert)
SZEGED: Takács J. – Kárász, Tóth G., Deák I., Mohl – Oláh G., Jovanovic, Germán, Varga Sz. (Tóth M., 80.) – Gajdos (Dragóner F., 88.), Kóródi (Bitó, 93.). Vezetőedző: Joao Janeiro
DOROG: Mursits – Beke (Albert Á., a szünetben), Dlusztus, Berkó, Papp M. – Takács P. – Nyíri, T. Lénárth, Barna G. (Földi B., 35.) – Vígh Á., Paudits (Sitku, 83.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Varga Sz. (48.)

MESTERMÉRLEG
Joao Janeiro:
– Az első félidőben nyolcvan százalékban birtokoltuk a labdát, de fölényünk nem érett góllá. A szünet után gyorsan megszereztük a vezetést, majd amikor a Dorog támadott, kontratámadásokból alakítottunk ki helyzeteket.
Németh Szabolcs: – Az első játékrészben a Szeged akarata érvényesült, majd a szünet után hiába játszottunk mezőnyfölényben, Paudits Patrik tizenegyesből sem talált be. Csalódott vagyok, mert többet vártam a mérkőzéstől.

A 10. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: szeged-grosicsakademia.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top