Babits Mihály Színház: Az Influencer

Babits Mihály Színház: Az Influencer

Esztergom, Hírek, Programok Comments Off 384

A Babits Mihály Színház az új évad első bemutatóját, Az influencer social dramety-t szeptember 27-én, pénteken 19 órakor tartja az esztergomi Kaleidoszkóp Házban.

A Babits Mihály Színház kezdettől fogva kiemelt feladatának tekintette a magyar szerzők műveinek színpadra állítását. Ugyancsak a kulturális misszió része, hogy olyan darab is része legyen a repertoárnak, ami a fiatalabb generáció problémáira reflektál. Az influencer egyfelől szerelmi vallomás a kortárs magyar drámához (pár nappal annak emléknapja után), másfelől művészi véleménynyilvánítás az identitástorzító lájkvadászat, és az a köré épülő, a nulla teljesítményt értékként eladni próbáló sztárgyár ellen.

Az előadásról: Zsofyka, a népszerű fiatal influencer egy tragédia kapcsán ráeszmél, nem élheti tovább azt az életet, amely kényszeres figyelemhajhászatból posztok, videók, sztorik gyártásából, trendek hajkurászásából- és végső soron saját hazugságaiból áll. Van-e kiút onnan, ahol minden kapcsolatot felülírt a hájp? Milyen élet az, amiben az instagram a valóság? Hihetünk egy kényszeres öncsaló vallomásának? Te lájkot dobsz majd, vagy dühös fejet?

Zsofkya: Endrész Aliz
Trolo-ló: Braun Barna
Rendezte: Kaj Ádám
Írta: Braun Barna

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top