37 fővel szemben szabtak ki bírságot a dorogi rendőrök

37 fővel szemben szabtak ki bírságot a dorogi rendőrök

Dorog, Hírek, Kék hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 226

A rendőrség „Figyelem az útra” elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést tart 2019. szeptember 16. és 22. között Komárom-Esztergom megyében. A kampány elsődleges célja a vezetés közbeni mobiltelefon-használat ellenőrzése.

A rendőrök nem hunynak szemet azonban az egyéb szabálytalankodók kiszűrése fölött sem, mint ahogy ez 2019. szeptember 17-én, az M1-es autópályán és a Dorogi Rendőrkapitányság illetékességi területén is történt.

Az összehangolt ellenőrzésnek köszönhetően az autópályán összesen 37 gépjárművezetővel szemben került sor rendőri intézkedésre, akik közül ketten tartották kezükben a mobiltelefont vezetés közben, többen pedig egyéb szabálysértéseket követtek el.

A dorogi járőrök szintén 37 fővel szemben szabtak ki szankciókat, amelyből egy sofőr tartotta kezében a telefont vezetés közben, míg két esetben fogyasztottak alkoholt, mielőtt volán mögé ültek és nyolcan lépték túl a megengedett legnagyobb sebességet, amely két esetben kirívóan magas volt.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve, toleranciát és empátiát mutatva vesznek részt a közlekedésben.

Fotó, forrás: police.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top