Megyejáró Hódító Túrák: Sárisáp

Megyejáró Hódító Túrák: Sárisáp

Hírek, Programok Comments Off 287

A „Megyénk körül megyünk körül” projekt keretében a Megyejáró Hódító Túrák következő állomása szeptember 21-én, szombaton Sárisáp lesz, ahol Quadriburgi Barangolás várják a kirándulni vágyókat.

Két táv közül lehet választani. A 9 km-es rövidebb távon a kisgyermekes családok tehetik magukat próbára, míg a hosszabb, 19 km-es távra a nagyobb kihívásokat keresőket várják, akik felfedezhetik Sárisáp értékeit.

A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra.

A túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz semmiféle ellátást.

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.

Ha nem tudsz mégsem eljönni a túrára, akkor a rendezvény előtt egy héttel még lemondhatod a részvételt (szeptember 14.). Ekkor visszautalják a befizetett összeget. Ha később jelzed, már nem tudják visszautalni regisztrációs díjad, ebben az esetben választhatsz helyette egy másik túrát vagy átruházhatod másra a jelentkezésedet.

Jelentkezés>>

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top