Sorra dőltek a fák a hétvégén, a vihar is közrejátszott

Sorra dőltek a fák a hétvégén, a vihar is közrejátszott

Hírek, Kék hírek Comments Off 133

Szombaton és vasárnap bőven akadt dolguk térségünk tűzoltóinak. Pilismaróton és Bajna térségében is kidőlt fákhoz riasztották őket!

Nagy méretű fa dőlt az úttestre Pilismaróton a Dunaparti utcában augusztus 31-én, szombat hajnalban. Az esethez az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak. A fát láncfűrész segítségével feldarabolták, a forgalmi akadályt megszűntették.

A vasárnap sem telhetett eseménytelenül Pilismaróton, ahol a Szabadság körúton dőlt fa az úttestre, ezzel a forgalmat akadályozva. A fát, a kiérkező esztergomi hivatásos tűzoltók darabolták fel motoros láncfűrésszel.

Tíz méter hosszú akácfa dőlt az 1123-as számú útra, az 5. km szelvényében, teljes útzárat képezve a vasárnap esti órákban. A fa kárt tett az út melletti kisfeszültségű villamos vezetékben is. A helyszínre a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek, a fát motoros láncfűrésszel feldarabolták, ezzel a forgalmi akadályt megszűntetve. A tűzoltók értesítették az áramszolgáltatót, akik a helyszínre érkezve intézkedtek a leszakadt villamosvezetékkel kapcsolatban.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top