Marihuána birtoklás, testi sértés és garázdaság miatt felelhet

Marihuána birtoklás, testi sértés és garázdaság miatt felelhet

Hírek, Kék hírek Comments Off 165

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a büntetett előéletű, más ügyben jogerős szabadságvesztést töltő férfival szemben, aki Lábatlanon marihuánát tartott magánál, melyből fogyasztott is. 

A vádlott 2018. október 27. napján az esti órákban Lábatlan területén ismeretlen személytől marihuánát szerzett meg, melyből ezen a napon fogyasztott is. A vádlottat 2018. október 27. napján előállították és a vizeletéből kimutatták a kábítószert, továbbá megtalálták nála az el nem fogyasztott, 0,19 gramm tömegű marihuánát tartalmazó kábítószert.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratában indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság ezt a büntetőügyet egyesítse a vádlott korábbi büntetőügyéhez, melyet könnyű testi sértés és garázdaság vétségnek elkövetése miatt nyújtott be az Esztergomi Járási Ügyészség.

A vádiratban a járási ügyészég arra is indítványt tett, hogy a vádlottal szemben a járásbíróság 1 év 1 hónap 15 nap középmértéket el nem érő, börtön fokozatú szabadságvesztés szabjon ki, tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától, valamint a vádlottól lefoglalt kábítószert kobozza el.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top