Megyezászlóval gazdagodott Nagysáp is!

Megyezászlóval gazdagodott Nagysáp is!

Hírek, Komárom-Esztergom Comments Off 329

Augusztus 10-én, szombaton rendezték meg a nagysápi falunapot. A színes programok, fellépők mellett átadásra került a megyezászló is!

A falunapi program főzőversennyel indult reggel, ahol szép számmal gyűltek össze az önjelölt szakácsok. A köszöntők után gyerekműsorok és -programok kezdődtek. Napközben tánccsoportok és zenés fellépők várták az érdeklődőket. Este tombolasorsolással és tűzijátékkal zárták a falunapot.

Nagysápra megyezászló is érkezett, amely az önkormányzat tanácstermében kap majd helyet, hogy emlékeztesse a helyieket arra a gyümölcsöző kapcsolatra, amely Nagysápot és a megyei önkormányzatot jellemzi.

Balogh Miklós polgármester a falunapon elmondta: az utóbbi években központi támogatással, a megye koordináló szerepvállalásával felújították az orvosi rendelőt és eszközökkel látták el, megújult az orvosi lakás is. Az idősek számára klubépületet alakítottak ki – annak berendezésével, illetve gépjárműbeszerzésével, melyet a közeljövőben adnak át. A legnagyobb fejlesztés a három csoportos új óvoda épület volt, amellyel együtt több mint 300 milliós beruházást valósítottak meg az utóbbi években Nagysápon.

Fotók: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top