Megyejáró Hódító Túrák: Kesztölc

Megyejáró Hódító Túrák: Kesztölc

Hírek, Kesztölc, Programok, Sport Comments Off 407

Augusztus 31-én, szombaton, Pilisi Barangolásra várnak minden túrázót Kesztölcre a Megyejáró Hódító Túrák következő állomására.

A túra során két táv közül lehet választani. A 4 km-es könnyed, babakocsival is kellemesen teljesíthető túra során felfedezhetik a kedves település látnivalóit és értékeit. A 13 km-es távra a nagyobb kihívásokat keresőket várják, akik az 1980-as évekig használt Postás úton tehetik próbára ügyességüket Bármelyik távot is választod, az Erdészház Turistaszállóban felfrissülhetsz a kirándulás végén.

A program a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 “Megyénk körül megyünk körül” projektjéből kerül finanszírozásra. A túraszervezés, túravezetés költségei a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2018-00001 „Megyénk körül megyünk körül” projektből kerülnek finanszírozásra.

A Hódító Túrán a Komárom-Esztergom megyei lakosok ingyen vehetnek részt. Az ingyenes részvétel nem tartalmaz ellátást.

A VÁGJUNK NEKI! csomag az alábbiakat tartalmazza: szendvics, alma, víz, előre csomagolva, amelyet induláskor vehetsz át. Ára: 800 Ft.

A BEFUTÓK JUTALMA csomag minden túra után a helyszínen elérhető meleg ételt tartalmazza. Ára: 1.400 Ft.

A MINDENT BELE! csomag a VÁGJUNK NEKI! és a BEFUTÓK JUTALMA csomagokat egyaránt tartalmazza. Ára: 2.000 Ft. A hideget induláskor, a meleget beérkezéskor kapod meg.

Ezek mindegyike finom, tápláló és minőségi ételeket tartalmaz, amelyekkel garantáltan vissza tudjátok pótolni a túra során elvesztett kalóriákat.

JELENTKEZNI A TÚRÁRA IDE KATTINTVA LEHET!

Ha nem tudsz mégsem eljönni a túrára, akkor a rendezvény előtt egy héttel még lemondhatod a részvételt (augusztus 24.). Ekkor visszautalják a befizetett összeget. Ha később jelzed, már nem tudják visszautalni regisztrációs díjad, ebben az esetben választhatsz helyette egy másik túrát vagy átruházhatod másra a jelentkezésedet.

Borítókép: kesztolc.hu (tavalyi Hódító Túrák Kesztölcön)

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top