Kategóriák: HírekSport

Téglás Péter a dági asztaliteniszezőket tanította

Egy hetes megyei utánpótlás edzőtábort tarott a DÁG KSE asztalitenisz szakosztálya a dági sportcsarnokban. A sportolókat többek között Téglás Péter, a női válogatott korábbi szövetségi kapitánya tanította.

Az egyhetes tábor bemutató játékkal, a sárisápi mazsorettesek fellépésével és koncerttel ért véget a II. Komárom-Esztergom megyei utánpótlás edzőtábor.

Dr. Havasi Tamás mester az aikido, míg Havasi Gábor a jóga világát mutatta meg a táborozóknak, mindemellett Mihályi Edit vendégelőadó a virtuális világ veszélyeiről tartott előadást. A gyakorlások alkalmával megyei NB-s játékosoktól, valamint Laskai Írisz, Adamik Csenge és Domokos Fanni személyében pedig válogatott és többszörös magyar bajnok utánpótlás sportolóktól különleges technikákat is eltanulhattak a fiatalok.

Bánfalvi Péter, Sipos Viktor és Lukács Csaba – a Tatai AC edzői – vezették a foglalkozásokat, a haladó játékosoknak pedig Lukács Soma kézilabdázó tartott erőnléti edzést. A tábor fénypontjaként Téglás Péter a női asztalitenisz válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a luxemburgi nemzeti csapat jelenlegi mestere látogatta meg a pingpongosokat.

Az épületben bemutatásra került a megyei, válogatott és olimpiát megjárt sportolók relikviáiból összeállított kiállítás, amelyen 1900-as évek elejéből származó ütőt és aláírt mezeket is megtekinthettek a résztvevők.

Megosztás