Viharkárokhoz siettek térségünk tűzoltói

Viharkárokhoz siettek térségünk tűzoltói

Esztergom, Hírek, Kék hírek, Tát Comments Off 191

A hétvégén több vihar okozta károkhoz riasztották a tűzoltókat térségünkben, többnyire fakidőlésekhez.

Egy 10 méter magas fűzfa dőlt az útra a 1106. útnál Tinnye külterületén vasárnap hajnalban. A fűzfa félpályás forgalmi akadályt képezett. A viharkár felszámolásához a bajnai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták, a forgalmi akadályt megszüntették.

Több estben riasztották az esztergomi tűzoltókat viharkárok felszámolásában vasárnap. Dömös Szuha-dűlőnél egy nagy fa az útra dőlt, forgalmi akadályt képzett. A fát a tűzoltók két motoros láncfűrésszel eltávolították, az utat letakarították, megszüntették a forgalmi akadályt. Az esztergomi Irinyi János utcánál egy ház tetőén megcsúszott cserepek veszélyeztették a lakókat. Az egység a megcsúszott cserepeket visszatette, a veszélyeztetést megszüntette. Családi házra dőlt egy akácfa Pilisszentlelken, ahol az esztergomi hivatásos tűzoltók motorosfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a fát. Tűzoltók vonultak az esztergomi Földműves utcához, ahol egy szigetelt vezetékre dőlt egy nyárfa ága. Az egység létraszer és két motoros láncfűrésszel távolították el a fa ágait.

Tát és Mogyorósbánya közötti útra kaptak riasztást vasárnap a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók. A helyszínen egy 3m-es faág szakadt az úttestre. Az egység kézi erővel távolította el a faágat.

Úttestre dőlt egy fa a Piliscsaba és Tinnye közötti úton. A fa a fél útpályát elfoglalta. Az esethez a bajnai hivatásos és a piliscsabai önkéntes tűzoltók vonultak, akik a fát kézierővel eltávolították.

Fotó, forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top