Kategóriák: Hírek

Közel 90 kilónyi hallal nyertek Sárisápon

Mintegy fél tonna halat fogtak a sárisápi horgásztavon a hagyományos 48 órás páros horgászverseny résztvevői, akik nagy csatát vívtak a dobogós helyekért. Az első helyen 87,75 kilogrammos teljesítménnyel a Turi Attila – Pulai Krisztián páros végzett.

Az eső ellenére is húsz páros sorakozott fel a horgásztó partján és bár a résztvevők mindent megtettek, az első néhány órában, a rossz időjárási körülmények miatt kevésbé volt kapás. Később aztán beindultak a halak is, a horgászok pedig sorra-másra emelték ki a vízből a szebbnél szebb példányokat. Az időközben elfáradt résztvevők helyét a társak vették át.

Weszelovszky Ramón szervezőtől megtudtuk, hogy az első három helyért nagy csata folyt. A versenyzőket egy ideig folyamatosan értesítették az állásról, majd az utolsó néhány órában már nem árultak el nekik semmit, ezzel is fokozva az izgalmat.

A harmadik helyet Szabó Zoltán-Csiry Sándor szerezte meg 61,7 kilogrammal, az ezüstérmes Eichardt László-Csipke Zoltán lett 78,7 kilogrammal, míg a győztes Turi Attila és Pulai Krisztián lett 87,75 kilogrammal. A legfiatalabb versenyző ezúttal a 12 éves ifj. Maszlag Attila volt, aki édesapjával szállt versenybe.

Megosztás