Vádat emeltek az a nő ellen, aki szerelemféltésből rongált Esztergomban

Vádat emeltek az a nő ellen, aki szerelemféltésből rongált Esztergomban

Esztergom, Hírek, Kék hírek Comments Off 201

Az Esztergomi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette, kétrendbeli rongálás vétsége és garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy szentendrei nővel szemben, aki nem tudott belenyugodni a szerelme elvesztésébe.

A vádlott nő és a sértett férfi között 2018. június végéig volt szerelmi viszony. A nő nem tudta elfogadni a kapcsolat megszűnését.

Az elkövető 2018. július 21-én Esztergomba utazott, mert megtudta, hogy a budapesti férfi Esztergomban van, és más nővel létesített kapcsolatot, az utazáshoz engedély nélkül használta a munkáltatója gépkocsiját. A nő az Esztergomba érkezését követően a férfi utcán parkoló személygépkocsiját megrongálta úgy, hogy a karosszériába kézzel többször beleütött, majd egy késsel megszúrta és megkarcolta azt, miközben hangosan szitkozódott, és ordítozott. A nő a gépjárműben 388.429,- Ft. kárt okozott.

A vádlott a rongálás közben telefonon felhívta a sértettet, felszólította, hogy menjen ki az utcára, majd a kést a földre dobta. A vádlott a helyszínen a sértettre akart támadni, meg akarta őt ütni, a sértett az ütéseket hárította.

A vádlott ugyanezen a napon megjelent a sértett budapesti lakásában, oda – a sértettől korábban megszerzett kulccsal – bement, és ott több használati tárgyat és a falakat megrongálta úgy, hogy azokat összefirkálta, az étkezőasztalt megkarcolta, az egyik belső ajtót beszakította. A rongálással a lakásban okozott kár összesen: 237.834,-Ft.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélje, valamint az elkövetés eszközéül használt kést kobozza el.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó

Facebook hozzászólások
(C) 2017-2020 dorogimedence.hu - Dorogi hírek

Keresés

Írja be a keresendő kifejezést

Back to Top