Több esetben is intézkedtek térségünk rendőrei

Egy körözött, két ittas vezető és egy hatósági jelzés nélküli quadoassal szemben intézkedtek térségünk rendőrei.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2019. június 28-án, péntek délután Esztergomban, a Rimay János utcában ellenőriztek egy holládi lakost, aki ellen a Kaposvári Törvényszék  elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a 43 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.  

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2019. június 29-én, szombat éjszaka Pilismaróton, a Rév utcában intézkedtek, ahol közúti közlekedési baleset történt. Egy 27 éves helyi lakos hatósági jelzés nélküli quaddal közlekedve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg és az útról lesodródva egy közvilágítási oszlopnak ütközött. Az ütközés következtében a járműről leesett és megsérült. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A férfi ellen a rendőrök szabálysértési és büntetőeljárást kezdeményeztek.

A helyi rendőrök ugyanezen a napon éjjel Süttőn és Dömösön ellenőrzést hajtottak végre, amelynek során két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Az alkalmazott alkoholszonda mind a két esetben pozitív eredményt mutatott. A mérési eredmények alapján a két sofőr vezetői engedélyét elvették, ellenük büntetőeljárást kezdeményeztek.

Forrás: police.hu